Videoworkshop - Filmen met je mobiele telefoon

Steeds vaker krijg ik vragen over het maken van filmpjes voor Facebook, YouTube, Instagram of je eigen website. Met de steeds beter wordende kwaliteit van mobiele telefoons, wordt het ook steeds makkelijker om hoge kwaliteit beelden te filmen.

Maar goed gereedschap is niet altijd een garantie voor een goed eindresultaat!

Wat ga je leren?

In deze workshop leg ik de basisprincipes van goed filmen uit! Niet alleen de praktische tips van het (technische) filmen zelf, maar ook de opbouw van je film en hoe je je verhaal kunt vertellen. Daarnaast ga je zelf aan de slag met het maken van een video, zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

Na het volgen van de workshop kun je zelf je korte video’s maken ter promotie van je product, dienst of evenement. En dat allemaal met je mobiele telefoon.

Doe je mee?

Heb je interesse en wil je meedoen op 11 of 25 april? (Voor 25 april heb ik een optie staan en daarom is deze datum tot nader orde niet beschikbaar)
Meld je dan aan via onderstaand formulier. De snelle inschrijvers ontvangen  € 50,- earlybird korting!

De workshop start om 9.30 en duurt tot 16.30. Lunch is inbegrepen.
De workshop vindt plaats op een inspirerende locatie in Wijchen.

Video Workshop

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mailadres
Invalid Input
Kies a.u.b. welke dagen je kunt
De workshop duurt twee dagdelen en is inclusief een voedzame lunch. De prijs bedraagt € 249,- per persoon. Profiteer nu nog van de Early Bird korting van € 50,- De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen. Tot één week voor aanvang van de workshop is afmelden kosteloos, daarna wordt 25% van het (normale) cursustarief in in mindering gebracht op de restitutie.
199.00

videoworkshop

Workshop op locatie

Het is ook mogelijk deze workshop bij jouw organsatie of bedrijf te laten plaatsvinden. Dat kan op afspraak en vanaf 4 personen. Neem daarvoor telefonisch contact met mij op (06-51514285)

Een allround communicatiebureau

Tweede Oude Heselaan 181a
6542 VE Nijmegen

T. +31(0)651514285
E. info@crossmediacreations.nl

KVK Nr. 59249293
B.T.W.: NL165072593B03